facebook

Fogászat Hévízen

Flavius klinika

Dr. Szőke Ádám. Németországban nőtt fel, iskoláit és a fogorvosi egyetemet Németországban végezte. Implantológiát is német orvosoktól tanulta. 2006 óta alkalmazza nagy sikerrel a SOFOT implantációs rendszert (http://www.ihdedental.hu). Azóta nagyon nagy tapasztalatot szerzett és az implantátum cég rendszeresen küld a rendelőnkbe fogorvosokat oktatás céljából. Az utolsó 3-4 évben évente több mint 1000 implantátumot helyezett csontba.


Hévíz fogászat

Szolgáltatások

Sok páciens tart az imlpantátumoktól, mivel félnek a műtéttől és a fájdalomtól, fogak nélkül maradnak akár 6 hónapig is, illetve nem engedhetik meg maguknak a modern eljárásokat. Dr Szőke Ádám a svájci Dr. Ihde Dental "Allfit KOS" rendszerének referenciaorvosa megváltoztatja e téves képet! Jelenleg a Flavius Klinikán három módszert alkalmaznak:


1. A hagyományos 2 darabos implantátum (www.bpi-implants.com) mellett, amely 3-6 hónapos felépülést jelent és csupán utána kaphatnak végleges fogpótlást. (Alkalmazható többek között korona, híd, vagy teljes fogsor beültetésére.)

2. A Flavius klinika egy darabos implantátumot is alkalmaz. A folyamat minimális beavatkozást igényel és ehhez legtöbb esetben egyszeri látogatás elégséges. (Alkalmazható többek között korona, híd, vagy teljes fogsor beültetésére.)

3. A harmadik módszer a Sendax MDI Mini system (www.imtec.com) típusú implantátum, ami nagy népszerűségnek örvend idősebb páciensek esetében. Ehhez a módszerhez kevesebb beavatkozásra és csontra van szükség, valamint a felépülési idő is rövidebb. Az esetek többégében szinte vérmentesen történik a beavatkozás és már 1 hét elteltével a végleges fogakkal távozhatnak a páciensek. Ez a fejlett tehnológia a legmegfelelőbb a teljes felső és alsó protézis rögzítésére mindössze egyszeri látogatással.
Külföldi páciensek esetén..

Külföldi páciensek esetében még mielőtt Magyarországra utaznának felmérjük milyen munkára van szükség, és ennek alapján összeállítjuk az árajánlatot. Az asszisztensnők egy része beszél németül, Szőke Dr. úr azonban a magyar és a német nyelven kívül nagyon jól beszél angolul és franciául is. A klinika Hévíz központjában található, így könnyen megközelíthető, közel a vendéglőkhöz és üzletekhez.


Fizetési mód és költségek

A legtöbb fizetési forma elfogadott, beleértve hitelkártya és készpénz. A városban bankautomaták segítik a készpénzfelvételt, és az elvégzett fogászati munka után fizetendő a szolgáltatás.

Mivel optimális esetben egyrészes implantátumokat alkalmazunk, a kedvező anyagárat mindenféle rejtett költségek nélkül a páciensek is tapasztalják az ajánlat elkészítésekor. A kivehető fogpótlások sokszor gyakori javítást igényelnek míg az implantátumokon rögzített fogak – megfelelő tisztítás mellett – évtizedekig nem igényelnek utólagos beavatkozást. Előzetes egyeztetés alapján elképzelhető, hogy a biztosítójuk a protetikai költségek egy részét meg is téríti.
Hévíz fogászat